Vendor: Cisco Exam Code: 210-260 dumps Exam Name: Implementing Cisco Network Security Version: Demo

QUESTION 1 Which two authentication types does OSPF support? (Choose two.) A. plaintext B. MD5 C. HMAC D. AES 256 E. SHA-1 F. DES Correct Answer: AB

QUESTION 2 Which statement about personal firewalls is true? A. They can protect a system by denying probing requests. B. They are resilient against kernel attacks. C. They can protect email messages and private documents in a similar way to a VPN. D. They can protect the network against attacks. Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two authentication 300-101 dumps types does OSPF support? (Choose two.) A. plaintext B. MD5 C. HMAC D. AES 256 E. SHA-1 F. DES Correct Answer: AB

QUESTION 4 How does a device on a network using ISE receive its digital certificate during the new- device registration process? A. ISE acts as a SCEP proxy to enable the device to receive a certificate from a central CA server. B. ISE issues a certificate from its internal CA server. C. ISE issues a pre-defined certificate from a local database. D. The device requests a new certificate directly from a central CA. Correct Answer: A

QUESTION 5 Refer to the exhibit.The Admin user is unable to enter configuration mode on a device with the given configuration. What change can you make to the configuration to correct the problem? A. Remove the autocommand keyword and arguments from the username admin privilege line. B. Change the Privilege exec level value to 15. C. Remove the two Username Admin lines. D. Remove the Privilege exec line. Correct Answer: A

QUESTION 6 When an administrator initiates a device wipe 200-310 dumps command from the ISE, what is the immediate effect? A. It requests the administrator to choose between erasing all device data or only managed corporate data. B. It requests the administrator to enter the device PIN or password before proceeding with the operation. C. It notifies the device user and proceeds with the erase operation. D. It immediately erases all data on the device. Correct Answer: A

QUESTION 7 Which two services define cloud networks? (Choose two.) A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Security as a Service D. Compute as a Service E. Tenancy as a Service Correct Answer: AB

QUESTION 8 You have implemented a Sourcefire IPS and configured it to block certain addresses utilizing Security Intelligence IP Address Reputation. A user calls and is not able to access a certain IP address. What action can you take to allow the user access to the IP address? A. Create a whitelist and add the appropriate IP address to allow the traffic. B. Create a custom blacklist to allow the traffic. C. Create a user based access control rule to allow the traffic. D. Create a network based access control 100-105 dumps rule to allow the traffic. E. Create a rule to bypass inspection to allow the traffic. Correct Answer: A

QUESTION 9 What is a benefit of a web application firewall? A. It blocks known vulnerabilities without patching applications. B. It simplifies troubleshooting. C. It accelerates web traffic. D. It supports all networking 400-251 dumps protocols. Correct Answer: A

QUESTION 10 Refer to the exhibit.What is the effect of the given command sequence? A. It configures IKE Phase 1. B. It configures a site-to-site VPN tunnel. C. It configures a crypto 200-125 dumps policy with a key size of 14400. D. It configures IPSec Phase 2. Correct Answer: A

QUESTION 11 What are purposes of the Internet Key Exchange in an IPsec VPN? (Choose two.) A. The Internet Key Exchange protocol establishes security associations B. The Internet Key Exchange protocol provides data confidentiality C. The Internet Key Exchange protocol provides replay detection D. The Internet Key Exchange protocol is responsible for mutual authentication Correct Answer: AD

Autor: Ayuntamiento de Utrera

La bicicleta en la ciudad, también es posible

Si echamos la vista a atrás, el uso de la bicicleta parece haber aumentado en los últimos años. Si bien es cierto que en buena parte se debe a una mayor conciencia ante un estilo de vida saludable en la que está presente el deporte, el uso de la bicicleta no se ha limitado a zonas rurales o senderistas, sino que también ha llegado a la ciudad. La bicicleta en la ciudad se ha implantado como medio de transporte para ir al trabajo a diario, para hacer recados o para cualquier otro desplazamiento que podamos realizar en la ciudad...

Leer más

El autobús urbano y su contribución a la movilidad sostenible

Arranca la Semana Europea de la Movilidad Sostenible que se extenderá hasta el próximo viernes 22 de septiembre de 2017. Como ya os indicamos en el post Semana Europea de la Movilidad es una semana destinada a promocionar la movilidad sostenible entre la ciudadanía. Por ello, una de las medidas que contempla es la realización de los desplazamientos por la ciudad a través del autobús urbano, un medio de frecuente uso para muchos vecinos pero olvidado por otros. Las razones por las que no se opta por este medio son distintas, pero una de ellas puede ser que no...

Leer más

Semana Europea de la Movilidad

Cada año, del 16 al 22 de septiembre, se celebra la Semana Europea de la Movilidad, una iniciativa que nació en 1999 con el objetivo de sensibilizar tanto a la población como a los políticos del uso no racional de vehículos contaminantes en nuestros desplazamientos, así como las consecuencias negativas que producen tanto para la salud pública como para el medio ambiente.  Por ello, esta semana viene no sólo a concienciarnos ante nuestros desplazamientos poco sostenibles, sino a promover y priorizar otros que sí lo son, como el uso del transporte público, la bicicleta o los desplazamientos a pie....

Leer más