Vendor: Cisco Exam Code: 210-260 dumps Exam Name: Implementing Cisco Network Security Version: Demo

QUESTION 1 Which two authentication types does OSPF support? (Choose two.) A. plaintext B. MD5 C. HMAC D. AES 256 E. SHA-1 F. DES Correct Answer: AB

QUESTION 2 Which statement about personal firewalls is true? A. They can protect a system by denying probing requests. B. They are resilient against kernel attacks. C. They can protect email messages and private documents in a similar way to a VPN. D. They can protect the network against attacks. Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two authentication 300-101 dumps types does OSPF support? (Choose two.) A. plaintext B. MD5 C. HMAC D. AES 256 E. SHA-1 F. DES Correct Answer: AB

QUESTION 4 How does a device on a network using ISE receive its digital certificate during the new- device registration process? A. ISE acts as a SCEP proxy to enable the device to receive a certificate from a central CA server. B. ISE issues a certificate from its internal CA server. C. ISE issues a pre-defined certificate from a local database. D. The device requests a new certificate directly from a central CA. Correct Answer: A

QUESTION 5 Refer to the exhibit.The Admin user is unable to enter configuration mode on a device with the given configuration. What change can you make to the configuration to correct the problem? A. Remove the autocommand keyword and arguments from the username admin privilege line. B. Change the Privilege exec level value to 15. C. Remove the two Username Admin lines. D. Remove the Privilege exec line. Correct Answer: A

QUESTION 6 When an administrator initiates a device wipe 200-310 dumps command from the ISE, what is the immediate effect? A. It requests the administrator to choose between erasing all device data or only managed corporate data. B. It requests the administrator to enter the device PIN or password before proceeding with the operation. C. It notifies the device user and proceeds with the erase operation. D. It immediately erases all data on the device. Correct Answer: A

QUESTION 7 Which two services define cloud networks? (Choose two.) A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Security as a Service D. Compute as a Service E. Tenancy as a Service Correct Answer: AB

QUESTION 8 You have implemented a Sourcefire IPS and configured it to block certain addresses utilizing Security Intelligence IP Address Reputation. A user calls and is not able to access a certain IP address. What action can you take to allow the user access to the IP address? A. Create a whitelist and add the appropriate IP address to allow the traffic. B. Create a custom blacklist to allow the traffic. C. Create a user based access control rule to allow the traffic. D. Create a network based access control 100-105 dumps rule to allow the traffic. E. Create a rule to bypass inspection to allow the traffic. Correct Answer: A

QUESTION 9 What is a benefit of a web application firewall? A. It blocks known vulnerabilities without patching applications. B. It simplifies troubleshooting. C. It accelerates web traffic. D. It supports all networking 400-251 dumps protocols. Correct Answer: A

QUESTION 10 Refer to the exhibit.What is the effect of the given command sequence? A. It configures IKE Phase 1. B. It configures a site-to-site VPN tunnel. C. It configures a crypto 200-125 dumps policy with a key size of 14400. D. It configures IPSec Phase 2. Correct Answer: A

QUESTION 11 What are purposes of the Internet Key Exchange in an IPsec VPN? (Choose two.) A. The Internet Key Exchange protocol establishes security associations B. The Internet Key Exchange protocol provides data confidentiality C. The Internet Key Exchange protocol provides replay detection D. The Internet Key Exchange protocol is responsible for mutual authentication Correct Answer: AD

Categoría: Movilidad

¿Hacemos uso del casco?

Como en cualquier medio de transporte, los motoristas necesitan tomar medidas de seguridad para llevar a cabo la conducción de sus motocicletas, independientemente de la cilindrada de éstas. Indudablemente, al hablar de seguridad entre motoristas, tenemos que hacer referencia al uso del casco, que es obligatorio tanto en vías urbanas como interurbanas y tanto en trayectos largos como cortos.

Read More

¿Contribuyen el trazado urbano de Utrera y los servicios a la movilidad sostenible?

La movilidad sostenible es un concepto que nace de la preocupación por el medio ambiente y por algunos aspectos sociales. Y es que el volumen de medios de transporte motorizados ha crecido notablemente en los últimos años y con ello las emisiones de gas que contaminan el medio ambiente. Si bien es cierto que no es el único factor que influye, es uno de los principales a los que se puede poner solución con la colaboración de todos.

Read More

Tráfico rodado y zonas de paseo en Utrera, ¿cómo son?

Organizar tráfico y peatones en las ciudades a veces es una labor cambiante en función del día de la semana, hora o época del año en la que nos encontremos. Factores como la salida de los escolares de los colegios; la época estival, que favorece que los clientes consuman en los veladores; o los fines de semana, en los que el ocio se suele concentrar en las calles, son las que condicionan el normal desarrollo del tráfico rodado.

Read More

¿Es útil el transporte público en Utrera?

La red de autobuses urbanos en las ciudades está diseñada para facilitar los desplazamientos a sus vecinos, ya que no todos cuentan con medios de transporte en propiedad. Al mismo tiempo, ayudan a descongestionar el tráfico y al medio ambiente, evitando las grandes emisiones de gas que supondrían las decenas de vehículos en funcionamiento de los usuarios que optan por el transporte urbano.

Read More
Loading